Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ της Τρίτης 23 Μαΐου


Χαλάνδρι 22-5-2017

Συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ της Τρίτης 23 Μαΐου

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η κυβέρνηση, ακολουθώντας ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τις εντολές των ξένων τοκογλύφων και των ελλήνων κεφαλαιοκρατών, σχεδιάζει και προωθεί νέα μέτρα που θα επιφέρουν περαιτέρω συρρίκνωση του Δημοσίου, με στόχο τη δημιουργία ενός κράτους που απλά θα παρακολουθεί ιδιωτικές εταιρείες να αποφασίζουν, να νομοθετούν, να αισχροκερδούν, να «αλωνίζουν» και – τελικά – να εξουσιάζουν.

Την ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΪΟΥ 2017, συμμετέχουμε στην Απεργία των συμβασιούχων-παρατασιούχων αλλά και του συνόλου των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αίτημα την άμεση επίλυση του αδιεξόδου που δημιουργεί η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία οδηγεί σε απόλυση τους εργαζόμενους και σε ιδιωτικοποίηση τις Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων.

Διεκδικούμε

Ενιαία Μόνιμη σχέση εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αγωνιζόμαστε

κατά των απολύσεων, των ιδιωτικοποιήσεων και της κατάργησης του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Λέμε ΟΧΙ

στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ένα ανθρώπινο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.


Συνάντηση στις 08:30 στο Σταθμό Μετρό Αγ. Παρασκευής (Σ/Μ Σκλαβενίτης – οδός Αγ. Παρασκευής), για μετάβαση στα γραφεία της Ομοσπονδίας (πλατεία Καραϊσκάκη-Καρόλου 24), όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 09:00 το πρωί

Η παρουσία όλων κρίνεται ΑΝΑΓΚΑΙΑ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ


Ο Σύλλογος εργαζομένων